Atelierul poartă denumirea de „RADIOGRAFIA EMOȚIONALĂ“ întrucât putem spune despre pictura pe apă (tehnica EBRU) că este atât artă, cât și terapie în sine. Asta pentru că desenul și culorile alese exprimă starea emoțională din momentul ACUM.  Însă știm că prezentul ACUM este dictat de subconștient și astfel vei alege culorile și vei face desenul prin proiecția a ceea ce simți. Pictura realizată poate fi interpretată.

Tehnica EBRU provine din Turcia și este descrisă ca fiind un dans al culorilor într-o apă specială apoi se transferă de pe suprafața apei pe un obiect fie hârtie, textil sau lemn.  Este potrivită pentru copii dar și pentru adulți.

Dacă aduci un tricou din bumbac de culoare deschisă poți să imprimi pictura ta pe el și să te mândrești mult timp căci este rezistent la spălat.

Ce vom face la atelier?

Nu vom putea ști dinainte cum va arăta desenul EBRU, dar vom ști cu ce va semăna. Acesta este motivul pentru care fiecare EBRU este considerat a fi unic, desenele EBRU purtând nu semnătura autorului, ci semnătura momentului. Fie că ai sau nu talent la desen cu siguranță poți picta în tava cu apă specială cu culori plutitoare ce nu se amestecă între ele. Apoi imprimăm pe hârtie A4  care să îți rămână amintire acasă tablou pe perete. Pictura în apă este artă și terapie. Provine din Turcia si desenele poartă denumirea de EBRU. Primul EBRU este ca o ”Radiografie emoțională” pentru că vei face ceea ce simti în momentul ”acum” iar apoi vei învăța să faci flori, stele, copaci, peisaje și alte forme pe care le vei descoperi.  Vom transfera pictura din tava cu apă pe foi de hârtie, tricouri, evantaie, tablouri de pânză, cutii din lemn sau eșarfe. La fiecare atelier se pictează un singur obiect.  Atmosfera este plăcută căci se echilibrează emisferele cerebrale și este stimulată atenția, răbdarea și creativitatea

Atelierul este susținut de Mihaela Nistorică-actor, trainer de dezvoltare personală și life coach.

Te asteptăm cu drag! Dacă ai prieteni care ar fi interesați îți mulțumim pentru distribuirea evenimentului de pe pagina noastră https://www.facebook.com/floareamintii.ro/

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=79671H3KOt8

Cine lucrează la atelier?

 

  • Mihaela Nistorică – actor, trainer de dezvoltare personală, coach cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea personală prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.

 

Cum te poți înscrie la atelier?

 

Scrie-ne un e-mail pe adresa floareamintii@gmail.com sau scrie pe whatsapp 0749 314 308  numele tău– pentru Pictură pe apă – Brașov.

 

Cât costă participarea la atelier?

 

Taxa de participare la atelier este de  90 lei/persoană/zi.  Toate materialele necesare sunt incluse în acest preți iar lucrările se iau acasă. (tricoul îl aduci tu)

 

Când are loc atelierul?

Vineri, de la ora 17;30 (90 min)

 

Unde se va desfășura atelierul?

Atelierele au loc în Brașov, pe str. Vulturului nr. 29  ,  la Floarea Minții- centru de dezvoltare personală prin teatru.

Vă așteptăm cu drag la cursurile și atelierele de la Floarea Minții –  unde dezvoltăm o minte măreață